XAG P30
Növényvédelmi UAS

A korlátlan lehetőségek kihasználására tervezve

Lekerekített formák

A legújabb SUPERX3 RTK intelligens repülési rendszerrel és az XAI mezőgazdasági intelligenciával felszerelt, az XAG P30 mezőgazdasági pilóta nélküli légijármű-rendszer újra definiálja az ipari és mezőgazdasági szerepkörét az UAS-ek világában, mindezt a dinamikus területi teljesítményképességével és teljes vízállóságával.

Modern kialakítás, repülésre tervezve

A P30 tovább örökíti a megszokott XAG kialakítását. A testben elzárva található a repülésvezérlési elektronikai rendszer, küllemében pedig a fizikai erő maximális kihasználhatóságát, az intelligens szenzorok legjobb felhasználásával megalkotva.

Megerősített vázkialakítás

A szén-alumínium kompozit anyag megerősíti a P30 szerkezetének megbízhatóságát, az UAS a teljes egészében kihasználja az UAV formáját. A kialakításnak köszönhetően képes a rendszer zord környezetben működni, akár extrém üzemeltetés alatt is.

Klasszikus és futurisztikus

Az XAG által klasszikusként használt piros szín, a P30-ba ültetett SUPERX3 RTK repülésvezérlő rendszer lenyűgöző működési teljesítményt és futurisztikus megjelenést biztosít. Ez az agilis és okos rendszer a drónok ipari felhasználását egy új korszakba lépteti.

Vízellenálló képessége a „csatatéren” tesztelt

A P30 közvetlenül a működés után lemosható, ami megvédi a P30-ot a külső korróziótól, meghosszabbítja annak élettartamát és csökkenti a peszticid-expozíció kockázatát.

Megfontolt repülés

A SUPERX3 RTK repülésvezérlő rendszer egyesíti az új hardver felépítést és a nagy teljesítményű ipari érzékelőket. A P30 képes önállóan repülni és elkerülni az akadályokat, a biztonsági kockázatot az egyedi AI hiba előrejelző segítségével minimalizálja.

Forradalmi kialakítású permetező rendszer

Az iRASS intelligens technológia jelentősen növeli a P30 permetezési pontosságát. Az új makromolekuláris porlasztó 1 másodpercen belül képes reagálni a parancsokra (például megállítani vagy folytatni a kijuttatást), így elkerülve a pontatlanságból eredő, kezelés nélkül maradt területeket, vagy az átfedések újra permetezését. Az exkluzív AI Diagnosztikai és Leíró technológia adaptív permetezési megoldásokat kínál különféle növényi betegségekre és kártevők elleni védekezésre, forradalmasítja a precíziós mezőgazdasági permetezést.

Precíz, biztonságos és környezetbarát

A második generációs permetlékeverő és tartály újra töltő már saját akkumulátorral van ellátva, így a kezelők távol maradhatnak a káros vegyszerektől. A keverőrendszer pontosan kiszámítja a szükséges lémennyiséget az útvonaltervezés alapján, amely minimalizálja a kémiai hulladékot és a szennyeződést.

Az intelligens folyadéktartály pontosan és megbízhatóan, automatikusan érzékeli a lémennyiség sűrűséget, a hőmérsékletét és a térfogatát. A folyadéktartály érzékelői repülés közben folyamatosan frissülő információval látja el az UAS irányítóját, hogy a permetlé mennyiségét a különböző repülési sebességekhez lehessen azt igazítani, megakadályozva ezzel a vegyszer túladagolás okozta környezetszennyezést.

Környezetbarát Irányító és vegyszer elszeparálása Sűrűség
érzékelés
Lémennyiség
érzékelés
Hőmérséklet
figyelése

Tradicionális multi-töltő

Az XAG akkumulátor irányító rendszer (XBMS) optimalizálja az akkumulátorok biztonságát és stabilitását, míg az új töltőrendszer csökkenti a kiadási, illetve karbantartási költségeket.

Power Bank

Költséghatékonyan lehet egyszerre több akkumulátort tölteni, nem szükséges generátort vásárolni, ezzel is csökkenthető az üzemeltetési költség.

Power Ranger

Töltőállomás négy akkumulátorhoz
Akkumulátorhűtés ventilátorok nélkül
Zord környezetben is használható

Power EXPRESS

Összegyűjti az akkumulátorok maradék energiáját, ami utána könnyen hordozható.

Második generációs A2 „Pilotphone”

Az A2 egy okostelefon kinézetű UAS vezérlő egy hosszú élettartamú akkumulátorral lett ellátva, amely segíti egyszerűsíteni a rendszerhasználatot a növényvédelemben. A beépített szoftverrel könnyen tervezhető az autonóm repülés útvonala, a továbbfejlesztett kommunikációs modul növeli az átviteli tartományt 30% -al, biztosítva ezzel a stabil és megbízható telekommunikációt

+30%-os
távolság
IP67 besorolású
védelem

ARC1 manuális távirányító

Az ARC1-t az XAG Mezőgazdasági UAS-ek számára tervezték, ami könnyen hordozható, por- és vízálló, hangértesítéssel van ellátva. Intelligens A – B mód és a Permetezett Terület Pixel Memória (SAPM) funkció minimálisra csökkenti az átfedéseket vagy a szükségtelen permetezést.

Kimondottan a mezőgazdaság
számára tervezett
Hangirányítás

Távoli megfigyelő és üzemeltetői menedzsment

A Vizuális Menedzsment Platform lehetővé teszi a kezelést igénylő területek és azok folyamatainak egyszerre történő megfigyelését, mint ahogy az eszközöket és a műveletekhez tartozó csapatok helyzetét is. Ezen adatok könnyen hozzáférhetők az üzemeltetőknek és a hatóságoknak.

A platformon belül olyan funkciók alkalmazhatók, mint a virtuálisan beállított területhatárok, repüléstilalmi zónák megjelenítése, amikkel javítható a légtér biztonsága és megfelel a nemzeti sajátosságú biztonsági követelményeknek.

Repülés
ellenőrzés

Virtuális
kerítés

Művelet
összegzés

Nyomon követhető
menedzsment

Gardentop Bt.

Forduljon hozzánk bizalommal!

EMAIL

info@dronszolgaltatas.hu

Telefonszám

+36 30 944 3786

Adatvédelem

10 + 11 =