Oktatás

Képzés a precízebb jövőért

Oktatási ajánlatunk

Magyarországon egyedülálló képzési lehetőséget biztosít a Gardentop Bt. Lehetőséget kínálunk arra, hogy 3-4 fő jelentkezése esetén kihelyezett monitoring-, illetve permetező drón gyakorlati, tudásalapú képzést nyújtsunk, az érdeklődők saját területén.

Ezzel az oktatási módszerrel az érdeklődők készség szinten elsajátítják a drón irányításának technikáját (kézi, illetve autonóm módon), majd a monitoring drón repülése után egy ortotérképet kapnak vissza a saját területükről. A gyakorlat azt mutatja, hogy már egy térkép is olyan visszajelzést adhat egy mezőgazdasági tábláról, amivel a későbbiekben precízebb beavatkozások végezhetők a növénytermesztésben.

A képzéshez nem szükséges saját drónnal rendelkezni, egyedülállóan az országban a saját eszközeinket visszük ki a helyszínekre, ezzel segítve a dróntechnológia iránt érdeklődőket.

Drónpilóta képzéseink

Képzés megnevezése:

Dróntechnológia alkalmazása a mezőgazdaságban.
Monitoring drónpilóta és permetező drónpilóta képzés.

Képzéseinket azon személyek részére ajánljuk, akik drónt akarnak vásárolni, vagy drónt akarnak üzemeltetni.

Az Agro-Drónpilóta és Dróntechnológiai képzéseket a velencei Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakiskola területén, az intézmény hathatós közreműködésével tartjuk. Az oktatás elindult 2019. augusztus 20-án, azóta is bővítjük és frissítjük a tananyagainkat. Ez egy elméleti képzés, gyakorlattal kiegészítve. A képzés az Agro-Drónpilóta igazolvány megszerzésére irányul.

A kis csoportos gyakorlati képzések egész évben folyamatosan vannak a jelentkezők sorrendjében:

  • Dróntechnológiai alapképzés
  • Monitoring drónkezelő képzés
  • Permetező drónkezelő képzés

A képzés árszabása:

Mindegyik képzésünk egységesen 70.000 Ft + ÁFA, mely tartalmazza a drónok használatát is.

Amennyiben az igényelt képzés helyszíne cégünk székhelyétől több, mint 50 km távolságra található, úgy kiszállási díjat számítunk fel, melynek mértéke 80 Ft/km. (oda-vissza útra értendő)

A helyfoglalás a befizetés után aktualizálódik. A képzésről proforma számlát állítunk ki és az utalás után válik véglegessé az időpont foglalása.

Jelentkezzen képzéseinkre, hogy minőségi oktatásban részesüljön!

Gardentop Bt.

Ajánlatkérés

Adatvédelem

6 + 15 =