Bemutatkozás

Gardentop Bt.

Drón szolgáltatásunkat független, 100% magyar vállalkozásként végezzük. Célunk, hogy a mezőgazdaságban végzett digitalizációs tevékenység a legtöbb felhasználóhoz eljusson. Csak olyan megoldásokat javaslunk, amelyek beépíthetők a termelési folyamatokba és kimutatható gazdasági eredményekkel járnak. Elkötelezettek vagyunk az innovatív megoldásokban, legyenek azok új eszközök, vagy technológiai folyamatok. Jelenleg szántóföldön, gyümölcsösben, szőlőben, zöldségtermesztésben egyaránt dolgoznak drónjaink. Üzemszerű szolgáltatást nyújtunk.

A monitoring drónok és a permetező drónok a teljes eredmény eléréséhez egységben, egymást kiegészítve kell, hogy működjenek. A monitoring drónok által feltárt problémákat (koordinátákkal jól körülhatárolhatóan) a növényorvos azonosítja, a permetező drón pedig – akár foltkezelésként is – elvégzi a szükséges permetezést. Olyan dróntípust forgalmazunk, amely a felvételező tevékenység eredményét kompatibilis módon egyszerűen áttöltve célzott kezelést tesz lehetővé. 

A Gardentop Bt. az elmúlt években azon dolgozott, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tapasztalatot szerezzen a mezőgazdaságban használható drónok alkalmazásában. Ez a hozzáértés teszi lehetővé a munkánkban a pontosságot, precízséget, magabiztosságot és körültekintést.

Szakáts Ákos